top of page
Селска олимпијада - Тим Билдинг

Селска олимпијада

Овој натпреварувачки настан за градење тим содржи серија игри во кои сите тимови ќе се натпреваруваат едни против други за да освојат поени, кулуминирајќи со екипно финале, исто како вистинските Олимписки игри. Ова е многу забавен настан полн со чудни и откачени игри, кои сигурно ќе го пробудат вашето внатрешно дете.

 

Тимовите ќе ги ротираат овие игри во кружен формат, правејќи го ова живо, привлечно искуство. Ќе обезбедиме тимска книшка и систем за вреднување за секоја игра. Победничкиот тим може да се објави веднаш, а може да се држи во тајност до подоцна истата ноќ, за да започне забавата! Настанот е многу прилагодлив, може да се одржи на кое било место и е одличен активен додаток за секоја пригода на компанијата.

Секоја игра е внимателно дизајнирана да поттикнува тимска работа, комуникација, решавање проблеми и стратешко размислување. Тимовите мора да се потпрат на силите и  вештините, едни со други, за да постигнат успех.

Најдобриот дел? Победничката екипа носи дома сјајни медали и незаборавни спомени. Селската олимпијада е за откривање скриени таленти, градење доверба и смеење на вашиот пат до победата. Тоа е тимската авантура што ја чекавте, каде што секој предизвик води до овации, високи петки и незапирлив тимски дух.

Резиме на активноста

Пакет полн со носталгични вибрации од детството.

Ги вклучува сите материјали за ефективно градење тим.

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

bottom of page