top of page

Најди го совршеното искуство за твојот тим

Guacamole - teambuilding

Светскиот #1 Тим Билдинг Натпревар во правење Гвакамоле

spyschool - team building

Игра за социјална дедукција со загатки, предизвици и саботажа.

olympics - team building

Модерна верзија на детската класика, која го мотивира вашиот тим да ужива во пријателско натпреварување на отворено.

lost-treasure - team building

Истражете го градот преку загатки и насоки кои ве водат до скриено шише со награда од 100 долари!

operation-code - team building

Операција Код

Интензивна игра каде што учесниците мора да го дешифрираат кодот и да ја деактивираат бомбата пред времето да истече.

monopoly lifesize - team building

Искусете го Монополот како никогаш порано во реална големина, 

Las Vegas - Team building

Задолжително доживување со богат избор на игри и декорации инспирирани од градот што никогаш не спие.

cocktails making - team building

Откријте ги тајните на совршените коктели во забавна и креативна атмосфера која го зближува тимот.

fuckups night - team building

Ноќ на промашувања

Споделете ги вашите најголеми промашувања во атмосфера на поддршка и смеа, претворајќи ги неуспесите во ценети лекции за иднината.

mission-impossible - team building

Невозможна мисија против времето каде секоја секунда се брои. Клучни елементи за успех: брзина и тимска работа

shoe-factory - team building

Откријте го светот на обувките каде креативноста се среќава со бизнисот. Тимовите дизајнираат, создаваат и продаваат, Од идеи во успешни производи!

graffiti - team building

Изразете ја вашата тимска иновативност преку бои и спрејови, оживувајќи ги ѕидовите со вашата колективна визија

Cantus - team building

Откријте ја суштината на Кантус, длабоко вкоренета во масонските традиции, каде вечерта на песни и заеднички доживувања создаваат момент на општествена прослава.

mystirious-bus- team building

Авантура полна со непознати дестинации кои ќе ве спојат и остават трајни спомени.

social games - team building

Серија од разнолики активности кои поттикнуваат креативност, смеа и заедништво меѓу учесниците

princ-of - team building

Натпревар во креативни предизвици борејќи се за честа да станете владетели на кулата во оваа забавна и стратегиска игра на доминација и издржливост."

operation detective - team building

Превземете улога на криминалистички истражувачи каде ќе користите вештини за форензичка анализа за да го решите мистериозното убиство и да го ослободите невино обвинетиот колега.

the-big-picture - team building

тимовите заедно работат на создавање огромна слика од поединечни платна, покажувајќи како соработката и заедничката визија резултираат во импресивно уметничко дело, симбол на сплотеност и заеднички напор.

Oranges - teambuilding

Пренесете портокали преку квадрат со специфични правила и ограничено време, откривајќи ја моќта на заедничката стратегија и координација за постигнување на заедничка цел

8 intelligence - team building

Следејќи ја теоријата на 8 интелигенции според Хауард Гарднер, учесниците ги користат своите силни страни за да креираат одржлив живот на нова планета и да го инспирираат човештвото за нов почеток.

bottom of page