top of page

Сакате да станете дел од нашиот тим од светска класа?

Ние сме компанија базирана во Македонија и работиме на различни локации. Нашата мисија е да им помогнеме на нашите клиенти да изградат посреќни тимови.

Вработи се

Здраво! Знаеме дека ви е важно:

 Работа во која ќе уживате

Работа која навистина значи

 Работа со кул колеги

 Стабилна работа

Да бидете соодветно платени

Па, еве што ви нудиме...

Неограничено високи петки! И исто така:

Работа во која ќе уживате

Сами си го создавате распоредот и честопати можете сами да ги избирате проектите на кои ќе работите. Веруваме во вашата способност да направите работата да биде и забавна. Овој оглас за работа е забавен... барем до одреден степен, затоа што на крајот на краиштата, сè уште е оглас за работа.

Работа која навистина значи

Вашата работа директно ја поддржува нашата мисија да ги направиме луѓето  посреќни на работа!

Работа со кул колеги

Вашите идни колеги се најзабавните луѓе што ќе ги сретнете, вклучувајќи го и директорот. Oрганизираме авантуристички излети во природа, дружење на езера и планини, каде што споделуваме идеи и искуства во релаксирана атмосфера. За нас, овие дружења се проследени со креативни сесии за тимска изградба, каде што секој може да ги покаже своите таленти и хобија. Нашиот пристап кон работата е да го цениме секој успех, независно колку мал е, бидејќи веруваме дека секој чекор напред заслужува признание. Целиме кон амбиент каде што секој се чувствува инспириран и ценет, создавајќи вистинска заедница далеку од стерилноста на традиционалните канцеларии.

Стабилна работа

Имате можност за значителен кариерен напредок. Ова не е лесно - ви даваме директен фидбек за вашиот перформанс, добар или лош, и секогаш ќе имате праведна шанса да продолжите да напредувате.

Да бидете соодветно платени

Реално зборувајќи за парите - не сме хеџ фонд и не можеме да ви плаќаме 100,000 евра годишно. Можеме да ветиме праведна компензација за вашите вештини и искуство, вклучително и конкурентна плата и опсег на бенефиции.

TeamSix функционира како меритократија и ќе имате можност да креирате вредност и да растете во вашата кариера, вклучувајќи и зголемување на платата, бидејќи „парите ги плаќаат сметките.“

Зошто да работите со
TeamSix?

 Брз кариерен развој

 Лидер во индустријата

 Одличен тим за поддршка

bottom of page