top of page

За TeamSix

Ние во TeamSix создаваме забавни активности за тим билдинг. Нашите сесии, се мешавина од забавни игри и активности со специјализирани теми.

Нашата мисија е да изградиме посреќни тимови.

Нашиот тим е целосно посветен на мисијата вашиот тим да го достигне својот највисок потенцијал!

Ангела Манасиева

Во TeamSix, нашата мисија е да го трансформираме начинот на кој тимовите работат заедно. Веруваме дека со поттикнување на комуникацијата, соработката и иновацијата, можеме да им помогнеме на тимовите да го достигнат својот целосен потенцијал.

Потпрете се на нашите иновативни и прилагодени решенија кои одговараат на специфичните потреби на вашиот тим. TeamSix е создаден од експерти кои ги поседуват потребните вештини и искуство за да надминете каков било предизвик и остварете сигурен успех.

Основни вредности

Иновација

Непрекинато ги поместуваме границите на она што е можно. Нашиот иновативен пристап кон развојот на бизнисот е сигурноста во успехот на вашиот тим.

Соработка

Веруваме дека најдобрите резултати произлегуваат од тимската работа. Затоа негуваме средина на отворена комуникација.

Достапност

Ние сме посветени да ги направиме нашите услуги достапни за сите. Работиме со тимови од различен обем и карактер, создавајќи средина на инклузивност.

Зошто сме најдобри?

Експертиза во тим билдинг. Располагаме со повеќе од 20 видови настани специјално дизајнирани за создавање посреќни тимови. Постојано ги ажурираме и подобруваме овие настани врз оснвоа на стотици илјади податоци. Вашиот тим ќе биде воодушевен.

Создадена од вработените, менаџирана од вработените. Сами ги дизајнираме, организираме и имплементираме настаните, што значи дека можеме да го гарантираме квалитетот од почеток до крај. Никогаш не ангажираме трети лица или компании.

Задолжителна, вистинска забава. Нашите активности ги опишуваат како „Тим билдинг на скриен начин“, бидејќи се со ненаметлив стил. Во текот на настаните ќе се уверите во насмевките и позитивата на вашите вработени. Ќе бидете изненадени од брзината и леснотијата со која поминало времето.

Врвни организатори на настани. Нашиот тим постојано се надградува на меѓународни обуки за фасилитатори. Тие се искусни едукатори кои знаат како да го зграпчат вниманието на учесниците.

Врвна услуга. Благодарение на нашиот тим кој е опседнат со детали, можете безгрижно да ги пробате нашите активности. Опуштете се и учествувајте на нашите настани заедно со вашите вработени.

Тим Билдинг
Нашит тим
bottom of page