top of page
Графити - Тим Билдинг

Предизвик: Графити

Откријте ја магијата на уличната уметност со нашиот „Предизвик: Графити“. Оваа активност е патување во срцето на урбаната креативност, каде вашите тимови ќе имаат шанса да остават свој траен белег на ѕидовите, претворајќи ги во живописни дела на уметност.

 

„Графити Предизвик“ ви нуди можност да ги изразите вашите тимски иновации и креативност преку спрејови и бои, оживувајќи го просторот со вашата колективна визија.

 

Водени од професионални графити уметници, учесниците ќе се поттикнат да вклучат елементи од вредностите на вашата компанија, слогани или логоа, или пак да се дозволат максимална слобода во креативноста и оригиналноста.

 

Ова искуство е создадено да ги зближи колегите, поттикнувајќи тимска работа и иновативно мислење, сè додека се создава уметност која инспирира.

Резиме на активноста

Обезбедена е целата потребна опрема за сликање, вклучувајќи спреј бои и заштитни маски.

Учесниците ќе бидат водени од искусни графити уметници.

„Графити Предизвик“ е одлична можност за тимовите да се изразат и да работат заедно на креативен проект.

bottom of page