top of page
Гвакамоле

Авантура со Гвакамоле

Запознајте ја „Авантурата со Гвакамоле“ - вашата следна омилена тимска активност која ги надминува сите очекувања. Ова не е само кулинарско искуство, тоа е патување низ светот на соработка, креативност и незаборавна забава.

Подгответе се да бидете дел од креативната кулинарска битка каде што секоe авокадо крие приказна, а секоја чинија гвакамоле е вашиот потпис. Во „Авантурата со Гвакамоле“, вашата задача е не само да создадете највкусно гвакамоле, туку и да дизајнирате кулинарско дело кое ќе ги освои сите сетила.

Додека мешате состојки, ќе ги мешате и вашите идеи, работејќи рамо до рамо со вашите колеги. Ова искуство е дизајнирано да ги зајакне врските, да поттикне иновативно размислување и да ви овозможи да се забавувате како никогаш порано. Од тривии за авокадо до предизвици што ќе го тестират вашето креативно размислување, секој момент е исполнет со возбуда и смеа.

„Авантурата со Гвакамоле“ не е само активност; тоа е можност да се поврзете, да создадете и да уживате во успехот заедно. Па, зошто да чекате? Закажете ја вашата авантура денес и откријте зошто гвакамолето е само почетокот на она што можеме да го постигнеме заедно.

Резиме на активноста

Гвакамоле со професионални фасилитатори.

Ги вклучува сите материјали за ефективно градење тим.

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

Обезбедени се сите состојки за правење Гвакамоле!

bottom of page