top of page
Големата слика - Тим Билдинг

Големата слика

Запознајте се со „Големата слика“ – вашата следна омилена тимска активност која ги обединува вашите вработени во создавање едно величествено колективно уметничко дело. Оваа активност нуди уникатна комбинација на забава, креативност и поттикнување на важноста на заедничката визија и соработка.

 

„Големата слика“ ги поттикнува учесниците да работат заедно во мали тимови на своите делови од конечната слика, која кога ќе се обедини, открива едно впечатливо дело на уметност. Со водство на искусни фасилитатори, секој може да учествува во ова творечко патување, без оглед на нивните вештини во уметноста. Оваа активност е идеална за да се поттикне тимскиот дух и да се потсетат учесниците на значењето на „гледањето на поголемата слика“ во нивните професионални и лични животи.

 

Конечниот резултат е огромно уметничко дело кое може постојано да се изложи како симбол на моќта на заедничката работа и креативноста.

Резиме на активноста

Завршното уметничко дело служи како инспиративен симбол на креативната моќ на тимската работа.

Поддршка од искусни фасилитатори во водењето на творечкиот процес.

Не е потребно претходно искуство со сликарство; активноста е прилагодена за сите.

bottom of page