top of page
Детски камп

КАМП ЗА ДЕЦА

25 Мај 2024
Струмица

Еднодневен

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕДУКАТОРИ СО МЕЃУНАРОДНО ИСКУСТВО ВО НЕФОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

Лого

Општи правила

Барате камп кој е забавен и едукативен за вашите деца? Не барајте подалеку од нашиот  камп од едукативен и спортски карактер наменет за деца на возраст од 7-11 години во Струмица!

 

Имаме сè што му треба на вашето дете за незаборавно искуство, со широк спектар на активности и придобивки што ќе му помогнат да расте и да напредува.

Нашиот камп е дизајниран да ги задржи децата ангажирани и забавувани во текот на целиот ден. Од друштвени игри до спортска олимпијада и откривање на теоријата за 8те интелигенции, нашиот дневен распоред е преполн со активности кои ќе ги одржат децата активни. А, нашиот искусен тим од професионални едукатори и фасилитатори секогаш е покрај децата за да ги надгледува и да им помага, затоа можете да бидете сигурни дека вашето дете е безбедно и одлично се забавува.

Покрај сета забава и игри, нашиот камп нуди и различни бенефити за децата. Тие ќе имаат можност да стекнат нови пријатели, да научат важни животни вештини како тимска работа и решавање проблеми и да стекнат самодоверба и независност додека истражуваат нови активности и искуства.

Информации

Датум на кампот

25 Мај 2024 (сабота)

Времетраење на кампот

10:00ч. - 18:00ч.

Локација на кампот

Спортско центар „РЕКРЕАТИВО“ - Струмица

Цена

750ден.

Рок за пријавување

23.05.2024

Како ќе влијаеме подобро врз Вашите деца?

  • Ќе работиме да го подобриме карактерот на Вашето дете, да бидат автентични и со интегритет

  • Да Вашето дете биде дружељубиво и креативно и лесно да склопува пријателства.

  • Да биде активно, да се забавува и да излезе од светот на социјалните мрежи и телефоните запознаваќи нови вештини преку најразлични активности.

Цената вклучува:

  • Обезбедени сендвичи и вода за сите деца

  • Ужина/Овошни салати

  • 8h надзор на децата

  • Професионално фотографирање и видео снимање

  • Уникатна програма со спортски, забавни и едукативни активности

Активности

ДРУШТВЕНИ ИГРИ

Натпревар со авиони од хартија

Пренесување чаша на јаже со помош на вода

Пренос на хулахопи помеѓу конуси со лежечки движења

Минување покрај вртежно мече без да се допре

Натпревар со песочен часовник за брзо паѓање на бомбони.

Нашите активности се дизајнирани да инспирираат креативност и тимска работа, од решавање комплексни интелектуални предизвици до учество во забавни спортски игри. Секоја активност е внимателно подготвена за да ја развие не само физичката, туку и менталната агилност на вашето дете, додека истовремено гради доверба и социјални врски. Регистрирајте го вашето дете денес за искуство кое гарантирано ќе го поттикне неговиот раст и ќе му остави трајни спомени!

Па што чекате? Пријавете го вашето дете и подарете му незаборавно искуство!

Тим билдинг
и спортска олимпијада

"Народна" со две топки и 4 тима

Синџир со хулахопи - погоди ја метата

Одбојка со платно

Градење највисока кула со лимитирани материјали

8 интелигенции

Визуелна:
Мапирање
локации

Природна: Идентификација и учење за билки

Музичка: Препознавање инструменти

Јазична: Креирање приказни

Логичка: Сортирање категории

Кинестетичка:

Жонглирање со топки

Само-осознавачка: Избор на професија

Меѓучовечка: Изразување со мимики и говор на тело

bottom of page