top of page
Школа за шпиони - Тим Билдинг

Школа за шпиони

Учесниците се поделени на тимови од тајни оперативци кои имаат задача да пробиваат кодови и да решаваат проблеми. Работејќи заедно како единица, секој тим ќе користи еден телефон и ќе излезе на улиците на градот за да заврши низа тајни операции со цел да се постигне крајната цел. Ова е совршена тим-билдинг активност за подобрување на вашиот тим и нивните вештини за идентификација.

 

Овој возбудливо натпреварувачки настан ќе ја тестира вашата способност да работите заедно во решавање проблеми, комуникација, стратегии и креативност. Тимовите ќе се движат на нивната избрана локација во потрага по GPS жаришта, дешифрирајќи ја најдобрата стратегија за работа против часовникот за да се постигне целта. Тимовите ќе се натпреваруваат едни против други и ќе можат да ги следат меѓусебните движења на патот.

 

Настанот може да започне каде било, како што се вашите канцеларии, и да продолжи во градот, завршувајќи на соодветно место каде што учесниците може да се освежат и да ги презентираат резултатите од играта.

 

Оваа авантура на отворено го поттикнува вашиот тим во движење! Со табла за резултати во живо што ќе ја инспирира конкуренцијата, дали ќе бидете следниот 007?

Резиме на активноста

Водена од професионални фасилитатори.

Ги вклучува сите материјали за ефективно градење тим.

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

Се одликува со социјална дедукција како никогаш досега!

bottom of page