top of page
Игри за забава - Тим Билдинг

Друштвени игри

Запознајте се со „Друштвени игри“ - вашиот идеален избор за тим билдинг активност која ветува моменти исполнети со забава, смеа и изградба на длабоко заедништво помеѓу учесниците.

 

Вашиот тим ќе биде предизвикан преку низ оригинално создадени игри од нашиот посветен тим, со цел да поттикне креативност, тимска работа и веселба во духот на пријателството. Нашиот тим посветено работеше на развојот на секоја активност, со цел да обезбеди единствено и неповторливо искуство за секој учесник.

 

Од смешни предизвици како натпреварување во издувување на пинг-понг топчиња од чинии полни со брашно, до вешто маневрирање мали кошаркарски обрачи и водење топче низ комплициран лавиринт, секоја игра е дизајнирана да ги изненади и забавува учесниците на оригинален начин.

 

„Друштвени игри“ нудат и уникатен предизвик со 3D лавиринт поставен над маса, каде учесниците мора да маневрираат топче до излезот без директно да го допрат. Ова бара одлична координација, тимска соработка и стратегиско размислување, а ве чекаат и многу други уникатни предизвици.

Резиме на активноста

Водено искуство со професионални фасилитатори.

Обезбедени се сите потребни реквизити за игрите.

Организираме фотосесија за тимовите и нивните уметнички дела.

bottom of page