top of page
Фабрика за чевли - Тим Билдинг

Фабрика за чевли

Запознајте се со „Фабрика за Чевли“ - вашата нова омилена активност за тим билдинг која ве воведува во светот на креативност и иновации. Ова не е само уште една активност; тоа е патување каде што тимовите ќе имаат уникатна шанса да истражат, креираат и да делуваат заедно кон заедничка цел.

 

„Фабрика за Чевли" ги поттикнува учесниците да се фокусираат на соработка, стратегија и пред сè - на креативноста при создавањето на своите производи. Придружете ни се во волшебниот свет на производство каде секоја идеја добива шанса да засјае, а секој тим има можност да ја покаже својата уникатност и иновативност. Во „Фабрика за Чевли“, секој чекор е искуство, а секој производ е резултат на заедничката работа и визија.

 

Ова искуство е дизајнирано да ги зајакне врските меѓу колегите, да го поттикне тимскиот дух и да ги инспирира учесниците да гледаат подалеку од обичното, истражувајќи ги границите на својата креативност и иновативност.

 

„Фабрика за чевли“ е повеќе од тим билдинг активност; тоа е платформа за инспирација, место каде што секој учесник може да се чувствува вреден и креативен.

 

Не чекајте. Закажете ја вашата „Фабрика за Чевли“ денес и започнете го вашето патување низ светот на иновациите и тимската соработка.

Резиме на активноста

Натпреварување и креативност во дизајнирање и производство на чевли.

Обезбедени се сите материјали и алатки потребни за креирање на уникатни чевли.

Секој тим ќе има прилика да ги продаде своите креации, претставувајќи ги пред менаџерите и колегите.

Организираме фотосесија на тимовите и нивните производи за споделување на успехот.

Работи што треба да ги знаете

bottom of page