top of page
Принцот - Тим Билдинг

Кулата на принцот

Запознајте се со „Кулата на принцот“ - интригантна тимска активност каде стратегијата и забавата се среќаваат во една величествена битка за највисокиот врв.

Со помош на случаен избор, имињата на учесниците ќе ги украсат ѕидовите, формирајќи еден моќен замок. Секој се стреми кон врвот, а единствен начин да се искачиш е преку победа во креативни и забавни предизвици.

Подгответе се за незаборавно искуство каде стремежот кон кулата не е само игра - тоа е уникатно тимско искуство!

Резиме на активноста

120 минути полни со стратегија, смеа и пријателство.

Вклучени сите потребни материјали за играта.

Организираме фотосесија за тимовите и нивните уметнички дела.

bottom of page