top of page
Транспорт на портокали - Тим билдинг

Транспорт на портокали

Подгответе се за „Транспорт на портокали“ - иновативна и забавна тимска активност која ги става на тест вашата соработка, стратегија и креативност.

Во овој несекојдневен предизвик, вашите тимови ќе бидат предизвикани да пренесат 40 портокали од една точка до друга, следејќи ги строго поставените правила кои бараат нестандардни решенија и тимска работа. ​ Оваа активност не само што нуди забава и смеа, туку исто така служи како совршен инструмент за подобрување на тимската динамика и подигање на меѓусебната комуникација и разбирање.

 

Секој учесник ќе мора да допринесе кон конечната цел, бидејќи успехот зависи од заедничките напори и способноста на тимот да ги координира своите дејствија.

 

Правилата се дизајнирани така што поттикнуваат стратегиско размислување и креативно решавање на проблемите, ставајќи ја пред сè потребата од ефективна комуникација и доверба меѓу членовите на тимот.

 

​„Транспорт на портокали“ е идеална активност за тимови кои сакаат да излезат од својата вообичаена работна средина и да се предизвикаат во непознат контекст, учејќи и забавувајќи се во исто време.

Резиме на активноста

Активност исполнета со динамични предизвици и тимска работа.

Вклучени сите потребни материјали и опрема за активноста.

Искусни фасилитатори кои ги водат и мотивираат учесниците.

bottom of page