top of page
Операција детектив - Тим Билдинг

Операција детектив

Запознајте се со „Операција детектив“ - еден од нашите највозбудливи тимски предизвици кој го претвора вашето работно место во сцена на криминалистичка драма. Ова не е само игра; тоа е шанса да ја искусите напнатоста и интригата на вистинско детективско истражување.

 

Оваа активност е дизајнирана да ги оживее вештините и интригата на вистинските детективи, со задача да се решат мистериозни случаи преку анализа и тимска работа.

 

Преземете улога на криминалистички истражувачи и користете го вашиот интелект и аналитички способности за да дојдете до дното на едно мистериозно убиство.

 

Вашиот колега е неправедно обвинет, и само вашата агилност и способност за форензичка анализа можат да ја донесат вистината на виделина и да го ослободат.

 

Ова искуство е совршена можност да ги тестираме вашите вештини, способноста за внимателно прегледување на местото на злосторството, анализа на доказите и поврзување на точките за решавање на мистеријата.

 

„Операција Детектив“ не само што ќе ве стави во улогата на детективи, туку и ќе го зголеми чувството на кохезија и соработка во вашиот тим. ​ Подгответе се за искуство каде вашите аналитички вештини и способноста за критичко размислување ќе бидат клучни за вашата мисија.

Резиме на активноста

Интензивна детективска работа.

Вклучени се сите материјали потребни за ефективно решавање на мистеријата.

Не е потребно претходно искуство или знаење за криминалистички истражувања; сите инструкции ќе бидат обезбедени на местото на настанот.

bottom of page