top of page
Операција Код - Тим Билдинг

Операција код

Запознајте се со "Операција код" - интензивна и динамична активност за градење тим која ги става вашите рефлекси и колаборативни способности на тест. Во оваа авантура на висока волтажа, секоја секунда е важна и секое дејство може да биде клучно за успехот на вашата мисија. ​

 

Во "Операција код", вие и вашиот тим сте единствената препрека помеѓу безбедноста и катастрофата, со цел да ги деактивирате скриените бомби низ градот преку точно откривање на кодовите пред времето да истече. ​

 

Додека го собирате кодот, ќе ги комбинирате вашите вештини и знаење, соработувајќи тесно за да создадете сигурна стратегија. Оваа активност е специјално осмислена за поттикнување тимски дух, брзо мислење и координација, овозможувајќи ви да се здружите и да го најдете најефективниот пат до решението. ​ Од вешто справување со притисок до навремени решенија, секој чекор е пресуден и исполнет со адреналин. "Операција код" не е само проба на вашата способност да работите под притисок, туку и шанса да се сврзете и да триумфирате како единствен, несопирлив тим.

Резиме на активноста

Интерактивен проект во кој вработените треба да деактивираат бомба.

Ги вклучува сите материјали за ефективно градење тим.

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

bottom of page