top of page
Monopoly

Монопол во реална големина

Коцката е фрлена!

Во оваа игра, секој чекор низ големиот Монопол одекнува со ехото на вистинските бизнис предизвици и успеси. Вашата мисија е едноставна: изградете империја и доминирајте на пазарот, сè додека не ја откупите целата табла. Но, овој пат, станува збор за вистински простор - гигантски Монопол во кој ќе се движите, преговарате и заработувате како вистински магнати.

 

Разделени во четири тимови, учесниците ќе преземат стратешки улоги во играта:

#Човечки фигури: Кои ќе се движат низ играта, претставувајќи го тимот на секое поле.

#Сметководители:  Мајстори за финансии кои ќе ја водат сметката за парите и имотот на тимот.

#Преговарачи: Вешти бизнисмени задолжени за купување, продажба и размена на сопствености.

 

#Среќни фигури: Специјалисти за коцки кои ќе се обидат да ја извлечат совршената комбинација за напредување на тимот.

 

Оваа игра не само што ја поттикнува тимската работа и стратегија, туку нуди и драгоцени лекции за управување со ресурси и стратегиско мислење. Играта „Монопол во реална големина" е шанса да се потврдите како лидери и да ги искористите вашите вештини за да ја водите вашата компанија до победа.

Со „Монопол во реална големина" не само што ќе ги тестираме вашите комерцијални способности, туку и ќе поттикнеме вистински тимски дух во борбата за економска доминација. Ова не е обична детска игра; ова е мерење на вистинската вредност на секоја одлука и секоја инвестиција.

Резиме на активноста

180 минути со професионални фасилитатори.

Вклучени се сите реквизити за реализација на играта.

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

bottom of page