top of page
Миксологија 101 Час по коктели - Тим Билдинг

Миксологија 101: Час по коктели

Добредојдовте во нашата Работилница за Правење Коктели, каде што ќе ги проширите вашите граници во светот на миксологијата! Оваа активност е совршена можност да ги збогатите вашите знаења и вештини за приготвување коктели, додека истовремено ја засилувате тимската динамика и меѓусебна поврзаност.

Пред самиот настан, секој од учесниците ќе биде опремен со специјализиран комплет за правење коктели. Овие комплети содржат сè од алатки до премиум состојки потребни за искусување на магијата на миксологијата во полн сјај.

Веднаш штом ќе се собереме, нашите бармени ќе ги претстават основите и напредните техники за создавање извонредни коктели. Оваа работилница е отворена за сите, од ентузијасти кои сакаат да ги надградат своите вештини до почетници кои сакаат да ги направат своите први чекори во миксологијата.

Покрај учењето и практикувањето на техниките за мешање, ќе уживате и во внимателно избрани активности кои ќе го зајакнат духот на тимската работа и ќе додадат дополнителна доза забава во вечерта. Бидете подготвени за една незаборавна вечер полна со креативност, смеа и вкусни коктели.

Нашата работилница е дизајнирана да обезбеди интензивно, но исто така и опуштено искуство кое ги подига тимските активности на ново ниво. Ова е совршен начин да ги споделите вашите нови знаења и искуства со колегите, создавајќи заеднички спомени кои ќе траат.

Подгответе се за едно незаборавно искуство кое ќе ги зближи колегите како никогаш порано.

Резиме на активноста

Активност исполнета со забава и едукација во приготвување коктели, водени од искусни бармени кои ќе ве запознаат со сите тајни на миксологијата.

Обезбедени се сите потребни алатки и состојки за правење маргарита

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

bottom of page