top of page
Ноќ на промашувања - Тим Билдинг

Ноќ на промашувања

Запознајте се со „Ноќ на Промашувања“ - вашата следна омилена тимска активност која ги трансформира грешките во моќни лекции.

 

Ова не е само настан за споделување анегдоти; тоа е платформа за искрена комуникација, смеа и учење од неуспесите.

 

Придружете ни се во неверојатна атмосфера каде што ќе имате прилика да ги споделите вашите најголеми промашувања без страв дека некој ќе ве осуди. Во „Ноќ на Промашувања“, секоја приказна е важна и секое промашување е чекор кон успехот.​ Додека разменувате искуства, ќе се смеете и ќе се поврзете со вашите колеги на поинаков начин.

 

Ова искуство е дизајнирано да ги зајакне меѓусебните врски, да поттикне отвореност и да ви овозможи да ја видите вредноста во секоја несовршеност. ​

 

„Ноќ на Промашувања“ е повеќе од настан; тоа е шанса да растете, да се смеете и да создадете позитивни промени.

 

Затоа, не чекајте повеќе. Закажете ја вашата ноќ на промашувања денес и започнете да ги гледате неуспесите како мост кон успехот.

Резиме на активноста

Подгответе се за смеа: Додека учиме од нашите грешки, не заборавајте дека смеата е клучна за олеснување на процесот на учење и растење.

Поддржувачка атмосфера за отворена комуникација.

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

bottom of page