top of page
Камп

ЗА НАЈБРЗИТЕ

Камп

ВИКЕНД КАМП КЛЕПАЛО

Разбуди ги осумте интелигенции и откриј ги своите таленти.

Нашиот викенд камп е полн со образовни активности за саморазвој базирани на теоријата за осумте видови интелигенции на Хауард Гарднер. Подгответе се да ја истражувате секоја интелигенција преку креативни работилници, динамични групни задачи и иновативни презентации кои ќе ви помогнат да го откриете и развиете вашиот личен потенцијал. Освен што ќе учите како да ги користите вашите интелигенции, кампот нуди и изобилство од забавни активности создавајќи идеална атмосфера за нови пријателства и незаборавни спомени. 

Викенд Камп Агенда

17 Мај 2024

ДЕН 1

19:00 Пристигнување и регистрација

12:00 Вечера

21:00 Социјализација

18 Мај 2024

ДЕН 2

10:00 Запознавање и тим билдинг

11:30 8 Интелигенции и клучни компетенции

13:30 Ручек

15:00 8 Интелигенции на друга планета I

19 Мај 2024

ДЕН 3

10:00 Социјални игри

13:00 Ручек

15:00 Лични планови за иднина

17:00 Напуштање на хотелот

17:00 8 Интелигенции на друга планета II

19:00 Вечера

21:00 Социјализација

РЕСОРТ КЛЕПАЛО

Камп

БИДИ ДЕЛ ОД ЗАЕДНИЦАТА НА TEAMSIX

ПРИЈАВИ СЕ!

За да бидеш дел од викенд кампот на TeamSix треба да ги исполнуваш следните критериуми:

● Да си на возраст помеѓу 18 и 30;
● Да бидеш заинтересиран за личен развој;
● Да бидеш мотивиран да учествуваш во сите активности на кампот;
● Да го споделиш искуството со твоите врсници;

Брза регистрација

6.666ден.

Стандардна регистрација

7.499ден.

ПАРТИЦИПАЦИЈА

Првите 5 места (до 05 Мај)

Депозит: 2.000ден (потребно за да се потврди местото / неповратни)

Депозит:  2.500ден (потребно за да се потврди местото / неповратни)

Останатите места (до 10 Мај)

Изборот на учесници се заснова на покажаниот интерес за личен развој, искуство и мотивација на апликантите како и обезбедување полова рамнотежа на целата група. 

Камп

Партиципацијата вклучува

Камп

Сместување во споделени соби

Камп

Полн пансион - две ноќевања

Камп

Транспорт Струмица-Клепало-Струмица

Камп

Професионално фотографирање и видео снимање

Камп

Партиципацијата не вклучува

Камп

Транспорт од/до други градови

Камп

Патничко осигурување

Камп

Здравствено осигурување

438802392_10226016426573054_8221751776944762465_n.jpg
bottom of page