top of page
Лас Вегас - Тим Билдинг

À-Ла-Вегас

Ноќта што ве повикува да блеснете!

Сјајот на Вегас доаѓа кај нас – и вие сте главната ѕвезда!

 

Задолжително доживување со богат избор на социјални игри и декорации инспирирани од градот што никогаш не спие. Секоја станица носи посебно изненадување, а вечерта е облечена во луксуз и стил. Влезете во свет каде сѐ е можно – од светлото на неонските знаци до несекојдневните доживувања што ги нуди градот на светлината.

 

Вечерта нуди и безброј моменти за споделување на радоста и заедничко уживање, бидејќи во Вегас, сите сме едно. Заборавете на картите и коцките – ова е вечер каде вашата среќа и пријателства се единствените што важат. Со строг дрес код во црно и црвено, оваа вечер е вашиот момент да блеснете.

 

Станиците се расфрлeни низ салата, секоја со посебна тема и предизвик – од фото-агол инспириран од Вегас до вртелешка на среќата што носи непредвидливи, но секогаш забавни опции. Додека се движите од една кон друга станица, вие ja пишувате вашата сопствена приказна.

 

À-Ла-Вегас е повеќе од настан; тоа е вечер кога ќе создадете спомени што ќе траат вечно. Придружете ни се за незаборавно вечерно доживување каде што сѐ што се случува во Вегас, дефинитивно останува во Вегас!

Резиме на активноста

Активности полни со забава а-ла-Вегас

Различни станици за игра и социјализација

Правиме забавни фотографии што можете да ги споделите.

bottom of page