top of page

Биди Ин!

Инспирирај, креирај, мотивирај!

Да се забавуваме.

Team building Macedonia

НОВО!

Летна понуда за тим билдинг на Скиатос, Грција!

Започнете незаборавна авантура со вашиот тим на прекрасниот остров Скиатос. Уживајте во луксузно сместување на едрилици, вкусни оброци и возбудливи активности. Пловете до блиските острови и учествувајте во уникатни тим билдинг предизвици. Вклучени се професионални водичи и целосна опрема за ваше максимално уживање.

2eea3b04-dd63-4233-a1a5-86309be3551c.jpg

Уникатно искуство

Уникатни искуства и автентични активности

Нaшиoт креативен тим дизајнира десетици прилагодени тимски активности, внимателно разработени за да овозможат природна динамика без притисок. Секоја активност е изградена врз основа на стратегии кои поттикнуваат максимално вклучување и ангажман. Така обезбедувајќи процесот на тимска соработка да се одвива глатко и ефективно.

Зошто TeamSix?

Професионални фасилитатори

Нашите фасилитатори овозможуваат пристап до светски методи, гарантирајќи дека ќе ви помогнат да ги искористите вистинските потенцијали на вашиот тим.

Стимулативни активности

Нашите активности за тимска изградба, работилници и игри се интересни и забавни, а воедно го поттикнуваат развојот на комуникацијата, соработката и иновативноста.

Прилагодени решенија

Веруваме дека секој тим е уникатен. Затоа нудиме услуги изработени по мерка, прилагодени на специфичните потреби и цели на вашиот тим.

Why

Како функционира?

КОНТАКТ 

Покажете интерес и насочете нè кон вашите потреби и очекувања. Нашата мисија е да слушнеме и да разбереме што сакате да постигнете.
 

ИСТРАЖУВАЊЕ 

Вршиме евалуација на моменталното ниво на поврзаност и тимски дух меѓу вашите вработени. Целта е да создадеме персонализиран план кој ќе одговара на потребите на вашиот тим.
 

ПОНУДА 

Креираме совршен план на активности прилагодени за вашите вработени за да бидете целосно задоволни од конечниот резултат.
 

РЕАЛИЗАЦИЈА 

Нашиот тим е посветен и гарантира успешни резултати.  Активностите ги водат фасилитатори со 15 годишно искуство во над 30 европски земји.

Team building Macedonia

Клиенти

Innoved Lietuva
Alternativi International
Leernetwerk
Irig Moj Grad
we effect
SYNAOS
StudentEra
Domino CEM
bottom of page